Cookie Consent by Cookie Consent by TermsFeed

Adresa

Str. Calea Romanului,nr.337
Loc Girov, Jud. Neamț

E-mail

girov@nt.e-adm.ro
Image
Comunicat de presa
COMUNICAT DE PRESĂ

      Primăria Comunei Girov prezintă adevărul despre situația grădinițelor din localitate. Comuna Girov dorește să aducă o serie de clarificări privind informațiile eronate care au circulat în spațiul public cu privire la accesul copiilor la cursurile grădiniței. Considerăm că este datoria noastră să vă informăm cu privire la adevărul din spatele acestei situații pentru a clarifica neînțelegerile și pentru a pune capăt dezinformărilor.

      Primăria comunei Girov pune la dispoziția tuturor copiilor preșcolari din localitate locuri într-o grădiniță modernă, care respectă toate standardele necesare pentru desfășurarea unui proces educațional de calitate. Dorim să subliniem că discuția referitoare la o grădiniță care nu mai corespundea standardelor și care a fost închisă a fost justificată și în interesul copiilor noștri. Acești copii au fost relocați într-o grădiniță care oferă condiții mult mai bune pentru dezvoltarea lor armonioasă și pentru desfășurarea actului educațional în cele mai bune condiții.

       Regretăm să constatăm că, deși această grădiniță neconformă a fost închisă încă de anul trecut prin hotărârea Consiliului Local, unii politicieni din opoziție au ales să instige și să profite de nevoile corecte și legitime ale părinților și copiilor noștri. Au organizat un fel de protest în care micuții au fost folosiți în mod inacceptabil, fiind puși să tragă de gardul grădiniței închise, în timp ce unii adulți îi fotografiau și filmau pentru a realiza apoi postări în mediul online unde au declarat că nu au unde să-și trimită copiii la grădiniță. Subliniem faptul că aceste declarații sunt absolut false și că există locuri suficiente în grădinița noastră modernă pentru toți copiii din comuna noastră.

       Noi, cei din Primăria Comunei Girov, dorim să vă asigurăm că acordăm cea mai mare atenție și tratăm cu maximă seriozitate tot ceea ce ține de bunăstarea și educația copiilor noștri. Regretăm profund că lupta politică a ajuns să se deruleze în spatele unor copii inocenți, care merită doar cele mai bune condiții pentru dezvoltarea lor armonioasă.

        Suntem încrezători că, odată cu aceste clarificări, toți locuitorii comunei noastre vor înțelege că interesul nostru principal este binele copiilor noștri și că ne angajăm să le asigurăm cele mai bune condiții pentru a-și dezvolta potențialul.

       Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijinul acordat.